Use the jump-thru behavior

Get help using Construct 2

Post » Wed Feb 22, 2012 5:24 am

I had this problem and reported it here: http://www.scirra.com/forum/topic48644.html.

Ashley said it was repaired in this release (79.4), but as I did a workaround to make it work, I haven't tried it. Are you using 79.4?
B
22
S
3
G
6
Posts: 59
Reputation: 4,450

Post » Wed Feb 22, 2012 5:26 am

Yeah. Using 79.4, so the problem is still there.
B
50
S
11
G
7
Posts: 274
Reputation: 8,146

Post » Wed Feb 22, 2012 5:28 am

Then it looks like a bug. I'll confirm it tomorrow.
B
22
S
3
G
6
Posts: 59
Reputation: 4,450

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: PixelatedTrip and 0 guests