Using Hash Table

For questions about using Classic.

Post » Tue Jun 09, 2009 11:26 pm

I would like to make a game in Construct that I have made in other programmes.From what I have read a hash table can be used as a dynamic array.How do I do this for example if I wanted to put the x positions of all the sprites into this table?
B
27
S
2
G
3
Posts: 61
Reputation: 2,498

Post » Wed Jun 10, 2009 6:14 am

I wouldn't recommend using the hash table at the moment, it's a bit of a pain.
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,765
Reputation: 19,188

Post » Wed Jun 10, 2009 6:38 am

Why's it a pain? The wiki article explains it well.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests