Using same "level complete" screen

Get help using Construct 2

Post » Thu Sep 05, 2013 8:14 pm

If I'm going to use this example, I'd just like to understand it more. How does the "current level" global variable work?
B
10
S
4
G
1
Posts: 159
Reputation: 1,933

Post » Thu Sep 05, 2013 10:05 pm

It's building the name of the level for you so you can use the same event for all the levels.

"level" & currentlevel"

it puts the word "level" together with the value of 'currentlevel' which may be 2 for example.

So the word it built was "level2"

when you enter the command 'Go to layout" it happens there is a layout with that name, so that is the layout the project now executes.
B
242
S
63
G
33
Posts: 903
Reputation: 40,756

Post » Thu Sep 05, 2013 10:14 pm

That makes a lot more sense to me, thanks :)
B
10
S
4
G
1
Posts: 159
Reputation: 1,933

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: max2612 and 27 guests