[v137] cocoonjs webgl - load issue

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Jul 05, 2013 1:49 pm

I'm facing a bit sad situation right now with my project. With 1.3 my physics based game was running well on Android. FPS with Samsung galaxy S mini was 40 FPS and with Asus Transformer(4.0.3) it was pure 60 FPS. Now when I run my game in 1.4 launcher with galaxy s mini, I get 50-60 FPS good, but comes with this horrible audio bug. Asus Transformer(4.0.3) runs my game now with 20-30 FPS, making the game unplayable.

The audio bug must be something that Construct 2 does when leaving the app and then returning to it. nemo2013-07-05 13:50:09
B
44
S
5
G
5
Posts: 412
Reputation: 5,771

Post » Fri Jul 05, 2013 3:30 pm

Ah! @nemo,
i post too a similar problem but on iOS

http://www.scirra.com/forum/cocoonjs-14-update_topic67730_post432770.html?KW=#432770

now i suppose that also to me the problem is related to the audio!!??
(i have background music on and few sound effects)
B
92
S
26
G
8
Posts: 49
Reputation: 9,472

Post » Fri Jul 05, 2013 3:49 pm

Image
B
108
S
24
G
18
Posts: 1,376
Reputation: 22,830

Post » Mon Sep 23, 2013 4:51 pm

Something new on that issue? I get black screen after i start my app.. nothing happens at all. I used physic objects and a loader screen. On the Ludei test app the game works fine. But after compiling i get this issue with black screen. Can anyone help so far? I have worked for so long to get my game finished and now i cant play it.. :(

if someone can help me, please send me a private message! Thanks a lot!
Image Image iTunes: Match3 | Google Play: Match3
B
109
S
40
G
31
Posts: 1,177
Reputation: 29,418

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests