very high instability on save (r63)

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Oct 18, 2011 11:41 pm

..........ethan00042011-10-22 04:29:36
B
63
S
10
G
5
Posts: 32
Reputation: 12,799

Post » Wed Oct 19, 2011 12:06 am

Does this happen with a new project? Or any other projects? Or just that one project?

If it's just one project please provide the .capx file (see how to report bugs).
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468

Post » Wed Oct 19, 2011 1:32 am

..........ethan00042011-10-22 04:28:57
B
63
S
10
G
5
Posts: 32
Reputation: 12,799

Post » Wed Oct 19, 2011 7:48 am

You should still provide a .capx that causes this, then it can be tested by others. The error you're reporting is a MS error, not necessarily specific to C2, so without the .capx, there's little that we can do to help you.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,839
Reputation: 48,279

Post » Wed Oct 19, 2011 4:52 pm

..........ethan00042011-10-22 04:28:21
B
63
S
10
G
5
Posts: 32
Reputation: 12,799

Post » Wed Oct 19, 2011 5:34 pm

I'm not sure what to do about this. You are the only person who has reported it AFAIK, so it seems everyone can save just fine, but on your computer C2 always crashes when saving any project whatsoever.

It sounds like a problem with your computer, or maybe somehow the install has become corrupted. Maybe try completely uninstalling, clearing browser cache, and reinstalling from the site?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468

Post » Wed Oct 19, 2011 6:36 pm

If the above doesn't work then uninstall, clear browser cache, then clean your registry (I recommend ccleaner) and look for and clear any unused references to html5.exporter.dll when run. Then download and reinstall the latest release.

IMO
B
22
S
9
G
3
Posts: 202
Reputation: 3,645

Post » Wed Oct 19, 2011 7:12 pm

..........ethan00042011-10-22 04:27:55
B
63
S
10
G
5
Posts: 32
Reputation: 12,799

Post » Wed Oct 19, 2011 8:00 pm

.........ethan00042011-10-22 04:27:17
B
63
S
10
G
5
Posts: 32
Reputation: 12,799

Post » Wed Oct 19, 2011 9:10 pm

Hey ethan0004
(brasileiro por aqui tambm ^_^)

1- You should post your computer specs.
2- Maybe try to install 32-bit version of construct.
3- Do you use a shared drive? I have saving issues (non-crashing) if I try to save on a mac folder while running it in parallels, for example.

Anyway, good luck!
B
107
S
40
G
10
Posts: 456
Reputation: 13,202

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests