Video keeps playing after layout change

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Mar 30, 2015 7:42 am

Problem Description
I have a project with 2 layouts, in layout 1 i have a video object called video1, in layout 2 i have a video object called video2, the idea is that the user sees the video on layout 1 and then watch the video in the layout 2, but if the user does not want to watch the full video of the layout 1 can omit clicking the mouse, the problem is that if the user clicks layout goes to 2, but the video2 not start playing immediately, starts playing many seconds later.

I think this is a bug, it's as if the video on layout 2 could not be played until the video on layout 1 does not end.

the formats of the videos are good, both webm like mp4, I been looking for a solution for more than six hours but can not find, please help. Thank You.

Im sorry about my english

Attach a Capx
____ Upload a Capx to this post ____

Description of Capx
____ Concise description of what this CapX does ____

Steps to Reproduce Bug
  • Insert video on layout 1
  • insert a event that allows skip the video and goes to another layout
  • Insert a another video on layout 2
  • See what happens

Observed Result
____ What happens? ____

Expected Result
____ What do you expect to happen? ____

Affected Browsers
  • Chrome:(YES
  • FireFox: YES
  • Internet Explorer: YES

Operating System and Service Pack
Windows 8.1

Construct 2 Version ID
Construct 2 r200
B
3
Posts: 6
Reputation: 187

Post » Mon Mar 30, 2015 2:21 pm

Closing, please follow the bug report guidelines (attach a .capx etc)
Scirra Founder
B
383
S
224
G
86
Posts: 24,106
Reputation: 190,410


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 5 guests