Video plugin doesn't work with NWJS

Get help using Construct 2

Post » Sun Oct 15, 2017 6:38 pm

understood. it download automatically the version you choose on that export option menu.
however i just tried to export a project in nw.js from C3 with a .ogv video and it works perfectly
B
19
S
8
G
8
Posts: 595
Reputation: 6,915

Post » Sun Oct 15, 2017 6:48 pm

Seriously? OMG, why i it doesn't work for me? :(
May you export my project for me if i send you the .c3p file?
Image
B
42
S
14
G
2
Posts: 132
Reputation: 3,587

Post » Sun Oct 15, 2017 6:55 pm

yes if isn't too bigger, upload it and link me on a private message
B
19
S
8
G
8
Posts: 595
Reputation: 6,915

Post » Sun Oct 15, 2017 6:57 pm

It's a 100mb file, i thinks it's a okay size. I'll convert all the videos in the project and send to you. Adn thank you! You're saving my life! :)
Image
B
42
S
14
G
2
Posts: 132
Reputation: 3,587

Post » Sun Oct 15, 2017 7:03 pm

mateussales wrote:It's a 100mb file, i thinks it's a okay size. I'll convert all the videos in the project and send to you. Adn thank you! You're saving my life! :)

100MB of project is too much for me, I should also upload it again.
did you convert videos to .ogv? make a screen of how you configured the plugin to start the video or make a reduced .capx to use as a test
B
19
S
8
G
8
Posts: 595
Reputation: 6,915

Post » Sun Oct 15, 2017 7:13 pm

I'm using c2, not c3. So I haven't tested with that. (thought you were using c2 since this was posted in c2 section).
B
49
S
23
G
66
Posts: 1,151
Reputation: 39,103

Post » Sun Oct 15, 2017 7:16 pm

Oh, that's bad news. :(
I started adding the .ogv video file in the project.
Image
Then i added the video plugin.
Image
Then i defined the source with the event sheet.
Image
Which work really well in the preview.
Image
But nothing happens when i open the exported nwjs file. :(
I'll sent you a file with only one video for testing porpuses. Ok?
https://we.tl/7UbhRsO8cb
Image
B
42
S
14
G
2
Posts: 132
Reputation: 3,587

Post » Sun Oct 15, 2017 7:17 pm

@prominent i tried the C3 session, but literally no one replied me, so i thought that it could be a good idea to post here. :/
Image
B
42
S
14
G
2
Posts: 132
Reputation: 3,587

Post » Sun Oct 15, 2017 7:56 pm

@mateussales
ok i found now work. simply move the video file from "Files" to "Video" folder on the project directories on the right of the editor (exporting thei make the "Media" subfolder on nw.js project directory)
don't forget to put the name on the video propoerties too
Image
and, last thing, if you have set "autoplay yes" i think is useless call it on start of layout events
B
19
S
8
G
8
Posts: 595
Reputation: 6,915

Post » Sun Oct 15, 2017 8:09 pm

It's worksn thanks!! I love you so much, man!! Hahahaha :D
Image
B
42
S
14
G
2
Posts: 132
Reputation: 3,587

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: grigrizljac, mit and 10 guests