Need help with uploading to arcade

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Fri Mar 23, 2012 6:49 pm

Hi

I removed all plugins that are not supported in the arcade.
I removed all the behaviours that are not supported in the arcade.

Still My game is not accepted due to plugins/behaviours?

Could some one take a look at my capx.
I have run over it again and again, but cant seem to find anything more.
Maybe u do.
If u find something then please tell me wat it is so i can remove it myself.
That way i can preserve the game logic.

It would be great if any help is offered.

Capx
B
42
S
14
G
4
Posts: 593
Reputation: 7,728

Post » Fri Mar 23, 2012 8:06 pm

Apparently this .capx uses a behavior called 'Gleam', which isn't supported on the Arcade.
Scirra Founder
B
265
S
160
G
58
Posts: 21,134
Reputation: 150,842

Post » Fri Mar 23, 2012 8:41 pm

Thank u Ashley!

I know it uses it, but i was shure i had it removed.
Apparently not.

Thank u for the keen eye.Savvy0012012-03-23 20:42:13
B
42
S
14
G
4
Posts: 593
Reputation: 7,728


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: AlexandreInuVlog and 0 guests