r87 On-Screen Sprite, Trigger Once > Create Obj

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Apr 25, 2012 1:51 am



I wanted to make ONE created object without generating more than 2 created objects in continous way (loop).

I did it with Trigger once but it doesn't generate only one object, otherwise without trigger once, it generates continous objectsJoannesalfa2012-04-25 01:53:55
B
45
S
9
G
13
Posts: 2,561
Reputation: 14,970

Post » Wed Apr 25, 2012 4:36 am

Joannesalfa, I'm not sure what the bug is.

I did a simple test:
http://dl.dropbox.com/u/39382262/TriggerOnce.capx

And it works as intended (tested on Chrome),
Everytime player appear on screen it will create one object.


B
27
S
9
G
8
Posts: 123
Reputation: 7,509

Post » Wed Apr 25, 2012 4:50 am

[QUOTE=Potato] Joannesalfa, I'm not sure what the bug is.

I did a simple test:
http://dl.dropbox.com/u/39382262/TriggerOnce.capx

And it works as intended (tested on Chrome),
Everytime player appear on screen it will create one object.


[/QUOTE]

There a capx file you may see it why

I'm not sure this kind of a bug

.capx
B
45
S
9
G
13
Posts: 2,561
Reputation: 14,970

Post » Wed Apr 25, 2012 4:55 am

[QUOTE=Joannesalfa]

There a capx file you may see it why

I'm not sure this kind of a bug

.capx[/QUOTE]

It works correctly on my machine,
it will create the circle object every tick as long as player is on screen.

I'm still not sure what is the problem ?
B
27
S
9
G
8
Posts: 123
Reputation: 7,509

Post » Wed Apr 25, 2012 5:02 am

But did it come a blue ring when it starts the application? It didn't appear on my machine using Chrome...
B
45
S
9
G
13
Posts: 2,561
Reputation: 14,970

Post » Wed Apr 25, 2012 5:04 am

yes i saw the blue ring on screen when I first start it,
so many rings in fact (they overlap each other in the same exact position, you can click and drag those ring)
B
27
S
9
G
8
Posts: 123
Reputation: 7,509

Post » Wed Apr 25, 2012 5:07 am



B
45
S
9
G
13
Posts: 2,561
Reputation: 14,970

Post » Wed Apr 25, 2012 5:17 am

@Potato - Joannesalfa is correct, what he's talking about isn't about leaving and reentering the screen, rather how the event is not running properly at the start of the layout.
Moderator
B
55
S
16
G
17
Posts: 2,717
Reputation: 16,189

Post » Wed Apr 25, 2012 5:28 am

Ah sorry my bad, I see what the problem is...

yeah it's not triggering when the layout start in the beginning,
sorry i misunderstood the problem

You can put "Wait 0.1" or something on start of layout for temporary workaround, like so:

http://dl.dropbox.com/u/39382262/TriggerWait.capx
B
27
S
9
G
8
Posts: 123
Reputation: 7,509

Post » Wed Apr 25, 2012 5:36 am

[QUOTE=Potato] Ah sorry my bad, I see what the problem is...

yeah it's not triggering when the layout start in the beginning,
sorry i misunderstood the problem

You can put "Wait 0.1" or something on start of layout for temporary workaround, like so:

http://dl.dropbox.com/u/39382262/TriggerWait.capx[/QUOTE]

No problem, i was hoping you can see these pics

Then your .capx worked ver well then, i think it's a subjective because if we make a kind of complex game, we would to waste our time for setting up the positions before the layout starts.

I wonder about it's not triggering when the layout starts may be a bug... im not sure...
B
45
S
9
G
13
Posts: 2,561
Reputation: 14,970

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests