Was the arcade ever updated?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Jun 24, 2014 9:34 pm

I remember reading a few months ago that the arcade was going to be updated, to allow any screen size and to allow plug-ins. Has this happened yet and/or is it still in the pipeline?
B
25
S
5
G
3
Posts: 446
Reputation: 5,633

Post » Tue Jun 24, 2014 10:37 pm

Still in the pipeline.
Moderator
B
95
S
34
G
33
Posts: 3,006
Reputation: 27,874

Post » Tue Jun 24, 2014 11:44 pm

k thanks.
B
25
S
5
G
3
Posts: 446
Reputation: 5,633


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: db3344 and 14 guests