Webfont problem...

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Oct 04, 2013 2:06 am

i guys i hope you can help me =)

see, im using webfont for my game, using this method

https://www.scirra.com/tutorials/237/how-to-use-your-own-web-fonts

buw... i wanted to use it for my UI but for some reason if the text is in the UI layer, that uses parallax of 0,0 it does not load the web font

but if i just see the text static in a normal layer the webfont loads with no problem...any idea why this happens??

thanks =) i hope you guys will have an answer =)
B
23
S
6
G
3
Posts: 316
Reputation: 3,461

Post » Fri Oct 04, 2013 9:10 pm

Hello Lunatrap,

Web fonts work as they should for me, what version of C2 do you use?

Install the latest version (146) if you haven't already and try this capx.

You should see four levels of parallax if you run the file, one of them has 0,0 parallax values and looks like it's the more distant. Moving the mouse will scroll around the layout.
The text objects use the Cabin Sketch web font.

Example here

Tell me if this doesn't work for you.

Best regards,

Eliaseli0s2013-10-04 21:12:32
composer - multimedia artist
www.eli0s.com/en/
B
69
S
27
G
6
Posts: 1,146
Reputation: 10,379

Post » Sun Oct 06, 2013 1:29 am

=) thanks for your help =) but i have figure out what was wrong, =) i needed t create the text instead of having it already created from the begining, since it wont load the webfont...but if i create it and tehn apply the webfont it works great =) thanks!!
B
23
S
6
G
3
Posts: 316
Reputation: 3,461


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests