WebGl broken with newest Firefox?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Dec 16, 2015 2:13 pm

Subject says it all. Anyone else experiencing issues with this? Both with 32 and 64bit.
B
27
S
9
Posts: 336
Reputation: 2,848

Post » Wed Dec 16, 2015 2:17 pm

Tinimations wrote:Subject says it all. Anyone else experiencing issues with this? Both with 32 and 64bit.


Actually, just re-checked and it is broken. Stupid Mozilla!
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
77
Posts: 5,194
Reputation: 54,293

Post » Wed Dec 16, 2015 2:21 pm

Check that it's enabled.
about:config
Image ImageImage
B
166
S
49
G
154
Posts: 8,105
Reputation: 100,231

Post » Wed Dec 16, 2015 2:30 pm

@newt I set everything with webgl in the name to "true". Still doesn't work.
B
27
S
9
Posts: 336
Reputation: 2,848

Post » Wed Dec 16, 2015 2:30 pm

It's enabled.

My card can't be blacklisted either as it's up to date on drivers and is a GTX 970.

Forcing enabled to true also has no effect.

*uninstall and risk security issues....hmmm. I categorically refuse to install chrome!

**Edit
WebGL works in latest nightly build but shaders are totally foobar'd
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
77
Posts: 5,194
Reputation: 54,293

Post » Wed Dec 16, 2015 3:46 pm

Just installed Firefox 64, webgl, works fine.
It won't work on Edge on my pc cause Amd, and Microsoft are lazy/greedy(take your pick) bastards, but ehh 2 out of three aint bad.
Image ImageImage
B
166
S
49
G
154
Posts: 8,105
Reputation: 100,231

Post » Wed Dec 16, 2015 4:08 pm

newt wrote:Just installed Firefox 64, webgl, works fine.
It won't work on Edge on my pc cause Amd, and Microsoft are lazy/greedy(take your pick) bastards, but ehh 2 out of three aint bad.


What are you using to test? Does System/Renderer show as WebGL?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
77
Posts: 5,194
Reputation: 54,293

Post » Wed Dec 16, 2015 4:18 pm

Did the C2 shadow object template.
I have soft penumbras.
Image ImageImage
B
166
S
49
G
154
Posts: 8,105
Reputation: 100,231

Post » Wed Dec 16, 2015 4:18 pm

No problem here, FireFox 32Bit, Windows 7 64Bit.
But the CPU usage is extem high against chrome. Chrome 0-1%, FF 8-11%.
B
24
S
3
G
1
Posts: 431
Reputation: 2,125

Post » Wed Dec 16, 2015 4:23 pm

Weird time.

Reinstalled latest Nvidia driver and WebGL is back.

*walks off grumbling "....stupid computers....."
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
77
Posts: 5,194
Reputation: 54,293

Next

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests