WebGL demo and FPS.

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Nov 17, 2011 1:47 pm

Hello friends,

After playing the demo, here: http://www.scirra.com/demos/ghost-shooter/default.aspx

and turning off the tab to test that "pause" feature, I returned and noticed the FPS = 1 while playing the game, the graphic was working perfectly, no lag, etc, but the real frame rate was not updated after returning back to the game tab.

Also, I was out of the tab for more than 30 seconds.

Windows 7
Core 2 Duo, 4gb ram, hd 7200 rpm sata 2
Chrome: update 15.0.874.120 m
Video Card: Radeon HD 5670TELLES08082011-11-17 13:49:57
ImageImageImageImageImageImage
B
93
S
19
G
12
Posts: 1,192
Reputation: 18,301

Post » Thu Nov 17, 2011 2:06 pm

It takes a second to update to the new framerate, since it only updates the framerate once a second. I just tried it and it said 1fps, then 60fps. This is the correct behavior. Were you seeing something else?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Fri Nov 18, 2011 4:30 pm

The forum, the gmail and the demonstration game, browsing in hidden (anonymous).

Trying to reproduce it again, I left the game page for 2 min, and when returned, it take a while to update the frame rate for more than 1fps, but the game works perfectly.
ImageImageImageImageImageImage
B
93
S
19
G
12
Posts: 1,192
Reputation: 18,301

Post » Fri Nov 18, 2011 4:37 pm

How long is "a while"?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Fri Nov 18, 2011 4:45 pm

I take 35 sec to update when out for 2 min.
ImageImageImageImageImageImage
B
93
S
19
G
12
Posts: 1,192
Reputation: 18,301


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests