Webpage background suddenly white? Please help.

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri May 09, 2014 8:56 pm

At some point during my last few revisions, the webpage for my game turned white. This occurs when testing as well as exporting. The page starts out with the normal black color, but once the game is loaded it turns white. Is there a setting for this I unknowingly changed?

Link to download capx (forum wont let me upload for some reason)
https://dl.dropboxusercontent.com/u/672 ... itebg.capx

Image
Last edited by RighteousNando on Fri May 09, 2014 9:14 pm, edited 2 times in total.
B
5
Posts: 26
Reputation: 977

Post » Fri May 09, 2014 9:04 pm

Check your layers. Layer 0 should have Transparent set to No. All others are (typically) Yes, unless you changed this on purpose.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
247
Posts: 3,756
Reputation: 137,558

Post » Fri May 09, 2014 9:06 pm

Just checked and my layers are as you said they should be. I never changed any of their properties. I just tried changing 0 transparent and back but still having this issue.
B
5
Posts: 26
Reputation: 977

Post » Fri May 09, 2014 9:10 pm

Layer opacity, visibility???
ImageImageImage
B
71
S
22
G
247
Posts: 3,756
Reputation: 137,558

Post » Fri May 09, 2014 9:13 pm

100 opacity and visible, it happens no matter what layer or layout
B
5
Posts: 26
Reputation: 977

Post » Fri May 09, 2014 9:52 pm

It's your style sheet: background-color
ImageImageImage
B
71
S
22
G
247
Posts: 3,756
Reputation: 137,558


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: R0J0hound and 5 guests