website slow

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Tue Jun 11, 2013 1:09 pm

*** UPDATE 11/06/13 *** @Tom

Sluggish from 6:30 am onwards. As of 1pm, site is worse than ever. $0 secs to login, 30 secs per link.

Something is not right with the server :(

Now getting:

Error
Only members with sufficient permission can access this page.

A security error has occurred with authentication.

Please ensure that all cookies are enabled on your web browser, you are not using a saved or cached copy of the page, and your Firewall/Proxy settings are not hiding or masking your IP address.


....when trying to make a NEW post.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
145
S
33
G
89
Posts: 5,919
Reputation: 62,603

Post » Tue Jun 11, 2013 1:11 pm

There's two parts of the site, the forum and the rest of the site. The forum is on a different application pool. When I recycle the app pool it seems to speed up considerably, so I've set it to auto recycle every 60 minutes.

Let me know if it's improved for everyone
Scirra Founder
B
181
S
42
G
34
Posts: 4,440
Reputation: 54,813

Post » Tue Jun 11, 2013 1:30 pm

I can report that everything is back to very nippy, which is nice ;)

Fingers back to being crossed, at least for a couple of days.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
145
S
33
G
89
Posts: 5,919
Reputation: 62,603

Post » Tue Jun 11, 2013 7:04 pm

It seems to still work good. Servers act in mysterious ways ;)
Image
B
24
S
8
G
10
Posts: 1,821
Reputation: 8,289

Previous

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests