WebSocket

Get help using Construct 2

Post » Fri Apr 19, 2013 12:34 pm

@DragonDrumstick - oops, you're right, fixed for the next build. In future it's best to make a full post in the Bugs forum, because I will definitely find it there, instead of coming across a bug by chance in the 'How do I' forum!
Scirra Founder
B
373
S
218
G
84
Posts: 23,573
Reputation: 186,458

Post » Mon Apr 29, 2013 10:58 pm

@Ashley

I am faced with a websocket problem, too;

When I try to connect the websocket-server, an error comes up:
"Assertion failure: Calling expvalue.set_string without string type"
and connection failed.

But the websocket-server have no problems, since I can connect to it with a HTML page.

My websocket connection action is as follows:
URL: "ws//:xxxx.xxxx.xxxx.xxxx"(my ip address)
Protocol(optional):"10000"

Can you help me with it? My C2 version is r125
Thank you in advance!
B
5
Posts: 21
Reputation: 498

Post » Mon Apr 29, 2013 11:22 pm

@rexrainbow

I am faced with a websocket problem, too;

When I try to connect the websocket-server, an error comes up:
"Assertion failure: Calling expvalue.set_string without string type"
and connection failed.

But the websocket-server have no problems, since I can connect to it with a HTML page.

My websocket connection action is as follows:
URL: "ws//:xxxx.xxxx.xxxx.xxxx"(my ip address)
Protocol(optional):"10000"

Can you help me with it? My C2 version is r125
Thank you in advance!
B
5
Posts: 21
Reputation: 498

Post » Tue Apr 30, 2013 2:18 pm

@MelonGuns - please post a full bug report in the bugs forum, otherwise it's hard to fix it.
Scirra Founder
B
373
S
218
G
84
Posts: 23,573
Reputation: 186,458

Post » Wed May 01, 2013 6:06 pm

@Ashley

Ok, the exception is as follows:

----------------------------------------------------------------------------------
Assertion failure: Calling expvalue.set_string without string type

Stack trace:
[email protected]://localhost:50000/preview_prelude.js:12
[email protected]://localhost:50000/expressions.js:778
[email protected]://localhost:50000/C2WebSocket_plugin.js:172
[email protected]://localhost:50000/expressions.js:319
[email protected]://localhost:50000/expressions.js:550
[email protected]://localhost:50000/eveng.js:1464
[email protected]://localhost:50000/eveng.js:1277
[email protected]://localhost:50000/eveng.js:694
[email protected]://localhost:50000/eveng.js:662
[email protected]://localhost:50000/preview.js:3186
[email protected]://localhost:50000/preview.js:3105
[email protected]://localhost:50000/preview.js:3038
[email protected]://localhost:50000/preview.js:3002
@http://localhost:50000/C2WebSocket_plugin.js:134
----------------------------------------------------------------------------------

Do you have any idea?
My ws server is 127.0.0.1:8080
So My ws connect to phrase is :
URL :"ws://127.0.0.1"
protocol: "8080"
B
5
Posts: 21
Reputation: 498

Post » Wed May 01, 2013 6:27 pm

@MelonGuns: How to report bugs (in the Bugs forums)

Thank you.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
263
S
93
G
56
Posts: 7,183
Reputation: 67,660

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: KreKre, MikaelS, ninepixels, oddreal, Pulstar, Yasharitsu and 10 guests