Weird ranbow effect

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Apr 17, 2012 9:44 pm

Hello,

My game will run fine, and then after a few moments all me sprites get this weird rainbow effect. Has anyone else experienced this? Am I doing something wrong? I am using the latest version of construct r84 and windows 7 32 bit. Here's a screen shot of whats happening.



Also, there are a few things I noticed that makes thing go bonkers. If I have a sprite z order set to bottom or if I have an audio objet in my project, the game doesn't run properly daveryaaziem2012-04-17 21:47:53
B
6
S
1
G
1
Posts: 52
Reputation: 829

Post » Wed Apr 18, 2012 12:49 am

Huh, that's weird. Have you tried updating your graphics card driver? What graphics card do you have?
Scirra Founder
B
382
S
223
G
86
Posts: 24,003
Reputation: 189,843

Post » Wed Apr 18, 2012 1:43 am

I have an Intel(R) HD Graphics Family but it happens on every computer I have tried.
B
6
S
1
G
1
Posts: 52
Reputation: 829

Post » Wed Apr 18, 2012 1:58 am

I'd definitely try updating the drivers on all the computers you've seen this on.
Scirra Founder
B
382
S
223
G
86
Posts: 24,003
Reputation: 189,843

Post » Wed Apr 18, 2012 2:53 am

Weird, i have never seen this. Can you post the capx so I can see if it happens here too?
B
18
S
1
Posts: 19
Reputation: 1,473

Post » Wed Apr 18, 2012 4:07 am

Here's a link to download the file. This is happening on all my games so I'm guessing it is something I'm doing or not doing.

http://zaazoodave.thewebbusters.com/weird_rainbow.capx
B
6
S
1
G
1
Posts: 52
Reputation: 829

Post » Wed Apr 18, 2012 6:37 am

It works for me, no rainbow graphic
B
96
S
34
G
29
Posts: 3,138
Reputation: 28,234

Post » Wed Apr 18, 2012 2:05 pm

@daveryaaziem, did you try updating the graphics drivers? Any luck with that?
Scirra Founder
B
382
S
223
G
86
Posts: 24,003
Reputation: 189,843

Post » Wed Apr 18, 2012 6:01 pm

Hi Ashley,

I checked and all the computers have the latest drivers, and am still getting the same problem. What I did notice is that it only seems to happen on firefox. I'm running firefox 11 is this supported?
B
6
S
1
G
1
Posts: 52
Reputation: 829

Post » Wed Apr 18, 2012 6:46 pm

Yes, Firefox 11 should work fine. I'm not sure what to suggest because it sounds like the issue is only with your computers. I'm sure we'd have seen this bug report before if it affected other people but you're the only one so far. So I think the problem might be on your end - I'm not sure what to suggest I'm afraid. What's your full system spec + graphics card model?
Scirra Founder
B
382
S
223
G
86
Posts: 24,003
Reputation: 189,843

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: ginaadrson and 1 guest