What am I doing wrong

Get help using Construct 2

Post » Sat Jul 06, 2013 6:40 am

Link to cap

It is a simple reproduced cap I threw together that deals with a while loop with an embedded while loop. There are two arrays. The first array gets a 100 character string put in at 0,0.

The second array becomes a 10,10 array with each letter from the first array's 100 character string.

when pressing go the results:

first box fills only with 10 characters followed by 90 zeroes.

to see if I did my while loops wrong I also have it in the same loop print to the second text box each individual character from the first array's 100 character string, and it prints all of them.

What am I doing wrong lol =/


Thanks for any help.
B
8
S
1
Posts: 62
Reputation: 1,212

Post » Sat Jul 06, 2013 6:51 am

You aren't setting your array sizes. The default is X=10, Y=1, Z=1. Change Y to 10, and it works.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
259
Posts: 3,794
Reputation: 143,704

Post » Sat Jul 06, 2013 6:56 am

haha takes a different view. I have been staring at pages of events wracking my brain on this and it didn't even dawn on me to check that.

Thank you!
B
8
S
1
Posts: 62
Reputation: 1,212


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Cipriux and 32 guests