What does this error message mean?

Get help using Construct 2

Post » Sat Aug 06, 2016 12:01 am

Image

Music is supposed to play in my game, but it doesn't. However, if I put a breakpoint on the action that plays the music, the music DOES play when I click 'continue', but I get this popup and the game freezes. What does it mean? What's going on?
B
8
S
1
Posts: 54
Reputation: 824

Post » Sat Aug 06, 2016 12:34 am

Stack issues are usually infinite loops. What do your events look like?
ImageImageImage
B
71
S
22
G
258
Posts: 3,791
Reputation: 143,198

Post » Sat Aug 06, 2016 9:44 am

blackhornet wrote:Stack issues are usually infinite loops. What do your events look like?


No loops.
Image
B
8
S
1
Posts: 54
Reputation: 824

Post » Sat Aug 06, 2016 9:46 am

01aLoop1 and 01aLoop2 are the broken ones. Like I said, they only play when I put a breakpoint on the action, and that brings up the stack overflow error.
B
8
S
1
Posts: 54
Reputation: 824

Post » Sat Aug 06, 2016 10:05 am

BUT the music works perfectly when I preview the layout by itself. When I go to the layout from a different layout, the music breaks.
Last edited by Sam Mortimer on Sat Aug 06, 2016 11:39 am, edited 1 time in total.
B
8
S
1
Posts: 54
Reputation: 824

Post » Sat Aug 06, 2016 11:38 am

I renamed the sound files to "Britney" and "Spears" and triggered them using a function rather than as a part of the sequence of actions. On of those two things has fixed the problem apparently.


uh
B
8
S
1
Posts: 54
Reputation: 824


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests