What is a log?

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Mar 19, 2012 6:32 am

in r80 all works fine.
bug in r81-82
minifier switched off. becouse not working.
win8 x64

in debug mode it working. But in run-mode after exporting it not working.

error in
case API_WEBAUDIO:
   log("Using Web Audio API");

UncleJey2012-03-19 06:53:56
B
25
S
7
G
3
Posts: 32
Reputation: 2,868

Post » Mon Mar 19, 2012 12:24 pm

Oh,I have the same problem as yours
B
3
Posts: 2
Reputation: 479

Post » Mon Mar 19, 2012 12:28 pm

again :) this?
B
81
S
50
G
10
Posts: 555
Reputation: 13,009

Post » Mon Mar 19, 2012 12:43 pm

Got it.Thank you very much.My carelessness.
B
3
Posts: 2
Reputation: 479

Post » Mon Mar 19, 2012 3:45 pm

This should not occur in r82. Could you confirm it does not happen in r82?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Mon Mar 19, 2012 7:09 pm

yep. in r82 working again. thanxx a lot.
B
25
S
7
G
3
Posts: 32
Reputation: 2,868

Post » Mon Mar 19, 2012 7:38 pm

@unclejey, what are you using there for debugging? firebug doesn't work quite that nicely
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461

Post » Tue Mar 20, 2012 11:57 am

google chrome

ctrl+shift+I
B
25
S
7
G
3
Posts: 32
Reputation: 2,868

Post » Tue Mar 20, 2012 2:45 pm

Opera has nice debugging tools alrwady built in too.. for me all of these three together make the debugging nice.. i think where one fails the other(s) help.. ;)Joe72012-03-20 14:47:55
B
14
S
6
G
5
Posts: 173
Reputation: 4,742

Post » Fri Mar 23, 2012 5:45 am

opera is a half-brouser.
Google chrome is our all.
B
25
S
7
G
3
Posts: 32
Reputation: 2,868

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest