when switch to next layout gets an error

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Jun 09, 2017 6:00 am

Problem Description
____ A concise description of your problem here ____

Attach a Capx
____ Upload a Capx to this post ____

Description of Capx
____ Concise description of what this CapX does ____

Steps to Reproduce Bug
  • Step 1
  • Step 2
  • Step 3 etc.

Observed Result
____ What happens? ____

Expected Result
____ What do you expect to happen? ____

Affected Browsers
  • Chrome: (YES/NO)
  • FireFox: (YES/NO)
  • Internet Explorer: (YES/NO)

Operating System and Service Pack
____ Your operating system and service pack ____

Construct 2 Version ID
____ Exact version ID of Construct 2 you're using ____
B
4
Posts: 6
Reputation: 212

Post » Fri Jun 09, 2017 6:02 am

when my game switch layout it gets an error. when i press ok then it switch layout. plz help.
B
4
Posts: 6
Reputation: 212

Post » Fri Jun 09, 2017 6:07 am

i want to upload image of error. but how to attach image.
B
4
Posts: 6
Reputation: 212

Post » Fri Jun 09, 2017 7:20 am

sandeepbhati2017 wrote:i want to upload image of error. but how to attach image.


Please try to use the 'Edit' pencil rather than multi-posting.

As it stands, your bug report does not follow any of the Bug Report Requirements so will likely not be investigated and may be closed automatically.

Please ensure you follow the requirements and provide a minimum .capx and precise steps to recreate the bug.

Thanks
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
137
S
31
G
87
Posts: 5,554
Reputation: 60,452

Post » Thu Jun 22, 2017 3:56 pm

Closing, please see the bug report guidelines.
Scirra Founder
B
402
S
238
G
89
Posts: 24,644
Reputation: 196,095


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest