White screen when testing to run game.

For questions about using Classic.

Post » Mon Jan 07, 2008 11:07 am

Well thats basically my problem, everything worked as it should. Running game was fine.
But then after adding one sprite, whenever I tried to run the game the application screen is completely white.
Removing that sprite doesn't help, any ideas?

Edit: Usually restarting Construct will fix it, but several times it didn't work. Is it a bug or something?
B
2
G
4
Posts: 16
Reputation: 1,082

Post » Mon Jan 07, 2008 12:02 pm

Post the .cap file and someone might be able to help you. :)
B
2
S
1
G
5
Posts: 50
Reputation: 1,500

Post » Mon Jan 07, 2008 12:04 pm

I deleted thoose files :/
Has it happend before?
B
2
G
4
Posts: 16
Reputation: 1,082

Post » Mon Jan 07, 2008 12:23 pm

Never for me.
My main issue is that the game crashes when I test it. Usually I was able to solve it by restarting Construct, but that doesn't work anymore. :(
Hopefully, the bugs fixed in 0.9 will solve our issues. :)
B
2
S
1
G
5
Posts: 50
Reputation: 1,500

Post » Mon Jan 07, 2008 1:06 pm

Temp.exe might have hung and locked up the process with an invisible window. Check if there's a temp.exe in task manager and end it if there is, because it would prevent write access to temp.exe the next time you press preview, and actually launch the old unmodified temp.exe a second time.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Mon Jan 07, 2008 3:42 pm

Oh ok. Thanks!
B
2
G
4
Posts: 16
Reputation: 1,082


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests