Why can't I see my sprites in layout view

Get help using Construct 2

Post » Sat Feb 01, 2014 1:10 am

I wanted to post that I'm also having this issue now, and it's really frustrating. Once you zoom out or scroll up, stuff disappears.
B
17
S
3
Posts: 225
Reputation: 2,358

Post » Wed Feb 22, 2017 3:01 pm

Fishing up old thread.
I have same problem. Partial disappearance of sprites in layout view.

I have Nvidia Geforce driver 378.66 and C2 beta 242. But i have had this problem on/off for a while now.

Sadly the zoom trick won't work for me.

When I load project I see the sprites for maybe half a second then they disappear from view. But they work when ingame. Not in layout view. Annoying as I need to edit them now in layout.

Yes I have looked at z-orders, visibility etc.

EDIT:

Funny, when I went on clicking on the sprites where it "should" be C2 crashed!
B
58
S
18
G
13
Posts: 447
Reputation: 10,735

Post » Wed Feb 22, 2017 5:45 pm

Just something I have ran into. Don't suggest you use the windows built in zoom on layout and use the C2 layout zoom instead. I have had problems with sprites disappearing or being resized using mouse zoom when I reloaded the capx.

Windows zoom tries to reset the layout to whatever zoom you left it at and C2 is trying to put it back in focus causing a conflict I think?
Banned User
B
27
S
7
G
58
Posts: 1,229
Reputation: 34,790

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: beohs, tunepunk, Yahoo [Bot] and 12 guests