Why does C2 resize my sprites?

Get help using Construct 2

Post » Mon Apr 21, 2014 12:19 pm

Hi! Searched around a lot but nothing came up. The problem: I have some hi-res sprites, in a family. When they are put on the layout through the editor, they display correctly in the preview. However, when they are created by an event, they all come up distorted. Debug shows that created sprites lose about 15% width and gain a few % height.

There are no events telling C2 to resize any sprites. Objects not in families are created correctly.

The only 3rd party plugin I use is Nickname.

Is there an undocumented feature in Families that affects size?
B
5
S
1
Posts: 13
Reputation: 324

Post » Mon Apr 21, 2014 2:07 pm

nothing that id be aware of. might be a bug .can u share your capx?
My professional Royalty Free Music at Scirra Assets Store
--------------------------------
Specs: i5 2500, 16gb of ram, gtx 770, win 7, Focusrite Scarlett 8i6, Mackie mr8mk2, Alesis 320, browsing the net on chrome.
B
89
S
30
G
22
Posts: 1,985
Reputation: 20,099

Post » Mon Apr 21, 2014 5:46 pm

OK, case closed. There were some distorted instances tucked away on another layout that interfered. Sorry C2, it wasn't you.
B
5
S
1
Posts: 13
Reputation: 324


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: divsyntax, volumetv and 16 guests