Why does this happen?

Get help using Construct 2

Post » Mon Jun 02, 2014 11:39 am

As you can see in the first pic in C2 I have everything set up and aligned in the right positions, but when I try to run the layout in the broswer everything is misplaced.
Why does this happen, how can I fix it?

Image
Image
B
21
S
11
G
6
Posts: 414
Reputation: 5,335

Post » Mon Jun 02, 2014 1:03 pm

If you can upload a CapX we can look at it for you. It may have something to do with your scaling settings or parallax settings though. Are you setting the position of the objects in events during runtime or scaling the objects themselves?
"In truth we live, In Truth we die"
B
11
S
3
G
4
Posts: 22
Reputation: 3,177

Post » Mon Jun 02, 2014 1:13 pm

Maybe you need to check this :
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
60
S
10
G
10
Posts: 1,013
Reputation: 9,155

Post » Mon Jun 02, 2014 8:49 pm

Yeah, it looks like setting parallax in editor to yes shows me that they are screwed up in C2 too. I'll try to rearrange them, thank you.
Sorry Xerullian, but I'm beyond the point where I feel comfortable uploading a capx. As for my settings I use scale outer and parallax is set to 50/50 for the sky layer and 100/100 for the other layers.
B
21
S
11
G
6
Posts: 414
Reputation: 5,335

Post » Tue Jun 03, 2014 11:33 am

Understandable not wanting to upload a capx. What I might suggest doing then is trying to reproduce the error in a separate capx that doesn't include your whole project. I usually find when I separate the parts I can see where the issues are popping up.

That way if you want to post something for more help you don't have to show off your whole project either.
"In truth we live, In Truth we die"
B
11
S
3
G
4
Posts: 22
Reputation: 3,177

Post » Tue Jun 03, 2014 11:35 am

Indeed it's something to keep in mind. Thanks mate.
B
21
S
11
G
6
Posts: 414
Reputation: 5,335


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Armench, Yahoo [Bot] and 19 guests