Why everyone I tell about Construct doesn't use it

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Nov 06, 2012 4:26 pm

Just a random tip: if you experience crashes, especially when creating a new project or opening an existing project, try disabling GPU acceleration in the VM if you can. Crashes at those points are always graphics card driver bugs, but in a VM it means buggy GPU virtualisation.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,630

Post » Wed Nov 07, 2012 1:01 pm

I have used parallells 7 to run C2 on my mac and it worked nicely but for better over all smoothness I run win7 with bootcamp
B
21
S
7
G
4
Posts: 221
Reputation: 5,070

Post » Wed Nov 07, 2012 4:23 pm

Use Bootcamp on Mac. Install windows.Install construct hoppa works like a charm.
B
4
Posts: 4
Reputation: 384

Post » Wed Nov 07, 2012 8:51 pm

I think I'll buy the $10 parallels I mentioned in the tools section. I'm tired of Virtual Box.
B
7
S
2
G
1
Posts: 44
Reputation: 1,415

Post » Thu Nov 08, 2012 3:25 am

[QUOTE=PixelAmp] I'm in the same boat as the pug... :)

I started using Construct 2 within Parallels 7 and it ran pretty well (newer 2012 MacBook Pro). But the opportunity came around to pick up a Windows 7 laptop so I have started doing everything on that now.

But I would never turn down a port of C2 for OS X. Never. ;)

But I would also rather see more functionality go into the current build rather than see Ashley do what some of the other tools have done and split their effort between multiple platform builds and see new functionality suffer.[/QUOTE]

It's a French Bulldog :P (but ppl think he's a pug)

I agree with you 100%. Given Scirra's small team size, I would much rather see more effort on features than a Mac port.

Also to add, yes I also run it in Bootcamp for better performance.akaButters2012-11-08 03:27:30
B
18
S
6
G
2
Posts: 22
Reputation: 2,339

Post » Mon Jun 03, 2013 9:39 pm

So I have it running perfectly in Parallels 8, but I can't get the "Run Layout" preview to work properly. Anyone have any tips?
B
3
Posts: 1
Reputation: 202

Post » Tue Jun 04, 2013 7:02 pm

Bootcamp is the best way to go. The mac is using the same hardware as a windows pc now. I have 2 macs, both have bootcamp. I have windows 7 on one and xp on the other. No issues running any windows software that way.
B
45
S
12
G
7
Posts: 339
Reputation: 7,899

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests