Why is my level didnt work? please fix it

Get help using Construct 2

Post » Thu May 29, 2014 8:47 am

when it has completed level 2, I can not go to level 3. please fix it
B
6
S
1
Posts: 15
Reputation: 439

Post » Thu May 29, 2014 8:52 am

oh ya, the game too slow, how to fix it? @tekniko
B
6
S
1
Posts: 15
Reputation: 439

Post » Thu May 29, 2014 12:54 pm

You are doing "Reset global variables to default" in event 2 of "level1". This is setting currentLevel to 0 each time.
ImageImageImage
B
71
S
21
G
221
Posts: 3,649
Reputation: 124,227

Post » Thu May 29, 2014 1:38 pm

@blackhornet Oh my god, thank you very much buddy
B
6
S
1
Posts: 15
Reputation: 439


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: camtray, Lancifer, marcoscodas and 10 guests