Why is my level didnt work? please fix it

Get help using Construct 2

Post » Thu May 29, 2014 8:47 am

when it has completed level 2, I can not go to level 3. please fix it
B
6
S
1
Posts: 15
Reputation: 444

Post » Thu May 29, 2014 8:52 am

oh ya, the game too slow, how to fix it? @tekniko
B
6
S
1
Posts: 15
Reputation: 444

Post » Thu May 29, 2014 12:54 pm

You are doing "Reset global variables to default" in event 2 of "level1". This is setting currentLevel to 0 each time.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
249
Posts: 3,763
Reputation: 138,577

Post » Thu May 29, 2014 1:38 pm

@blackhornet Oh my god, thank you very much buddy
B
6
S
1
Posts: 15
Reputation: 444


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests