Why Is My "Touch" Shooting Not Working?

Get help using Construct 2

Post » Fri Sep 14, 2012 11:48 pm


Hi, I've got a problem. I'm trying to get my character to shoot an arrow and everything's working fine, but when I shoot, it shoot five arrows instead of just one. Can somebody please help me out? What the problem?

Thanks,
Sebastian
B
4
Posts: 10
Reputation: 705

Post » Sat Sep 15, 2012 12:11 am

I think you need to add a system "trigger once" condition for that event.
B
61
S
5
G
5
Posts: 32
Reputation: 6,743

Post » Sat Sep 15, 2012 1:11 am

Thanks a lot, that did work, but there's still a little problem. Before it would shoot 5 arrows and now only shoots two, so it did help, but I still need it to shoot one arrow at a time instead of two. Do you know of any other way I could do that?


Thanks,
Sebastian
B
4
Posts: 10
Reputation: 705

Post » Sat Sep 15, 2012 3:20 am

upload your capx
B
11
S
3
G
2
Posts: 110
Reputation: 2,410


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: R0J0hound and 25 guests