Why isn't my sprite changing frames?

Get help using Construct 2

Post » Tue Dec 23, 2014 2:54 am

I don't understand what i did wrong :/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
11
S
3
Posts: 25
Reputation: 769

Post » Tue Dec 23, 2014 3:00 am

You should set the sprite's animation speed to 0 in properties or code.
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596

Post » Tue Dec 23, 2014 3:07 am

@codah thanks
B
11
S
3
Posts: 25
Reputation: 769


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: RobertMKD and 7 guests