Why isnt this working? pathfinding

Get help using Construct 2

Post » Mon Jan 25, 2016 7:29 am

Not sure why this pathfinding isn't working? I did the exact same thing I did on another game that was working.

https://www.dropbox.com/s/cx6scfa3cljed ... .capx?dl=0
B
10
S
4
G
3
Posts: 223
Reputation: 3,458

Post » Mon Jan 25, 2016 9:27 pm

-_- people always ask me to post a capx, and the one time I do I get no help.
B
10
S
4
G
3
Posts: 223
Reputation: 3,458

Post » Tue Jan 26, 2016 1:27 am

what exactly is the problem you are having???
B
32
S
14
G
4
Posts: 172
Reputation: 4,008

Post » Tue Jan 26, 2016 1:54 am

It doesn't work? They don't move along the path, they do nothing.
B
10
S
4
G
3
Posts: 223
Reputation: 3,458

Post » Tue Jan 26, 2016 9:59 am

The destination point is out of the layout, so they fail to find a path. Moreover you create your instances out of the layout as well.
(The layout is 1708X900 pixels and you create instances at 750 + 1500 pixels on the Y coordinate...)

Moreover you should delay the moment you call for them to look for a path from a few ticks, to make sure that the instances are created in the layout first.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
276
S
103
G
84
Posts: 7,289
Reputation: 83,093

Post » Tue Jan 26, 2016 6:54 pm

THANKS, I thought for sure I made the layout size 3000X3000, I don't know why it did this.
B
10
S
4
G
3
Posts: 223
Reputation: 3,458


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: blackhornet, Calfuso and 11 guests