[Win8]C2runtime.js error when Win8TestMode YES

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Oct 08, 2012 10:08 am

r105
C2runtime.js error when Win8TestMode YES

I'm not sure if it's a bug or my controlling fault:



gonzdevour2012-10-08 10:09:37
B
106
S
27
G
8
Posts: 209
Reputation: 12,525

Post » Mon Oct 08, 2012 3:06 pm

Moved to Bugs forum.

Are you sure you're using Windows 8 RTM and Visual Studio 2012 RTM? These are the only supported systems.

Also, does disabling minify fix it?Ashley2012-10-08 15:07:53
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Mon Oct 08, 2012 4:23 pm

Same result when minify disabled.

I was using VS 2012 for win8, it seems an Express version.
I'll download Ultimate version tomorrow and try agian, then post the result here.

Sorry for wrong forum again.gonzdevour2012-10-08 16:26:03
B
106
S
27
G
8
Posts: 209
Reputation: 12,525

Post » Mon Oct 08, 2012 5:58 pm

Must using Windows 8 RTM,
not worked anymore in Windows 8 Release Preview, Consumer Preview, and Developer Preview.

For some tips and tutorial you can visit tutorial section "How to make Windows 8 Apps" or visit site:
http://c2metro.wordpress.com/
Enlik Tjioe
Game Programmer

Image

www.touchten.com
B
45
S
11
G
6
Posts: 176
Reputation: 7,289

Post » Mon Oct 08, 2012 6:20 pm

It's on win8 RTM.
I'll test VS2012 RTM tomorrow.
B
106
S
27
G
8
Posts: 209
Reputation: 12,525

Post » Wed Oct 10, 2012 11:03 am

Closing for now since I can't reproduce, please let me know if you can repro this with both Win8 RTM and VS2012 RTM.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Thu Oct 11, 2012 5:53 pm

[QUOTE=Ashley] Closing for now since I can't reproduce, please let me know if you can repro this with both Win8 RTM and VS2012 RTM.[/QUOTE]

It worked well on Win8 RTM and VS2012 RTM.
B
106
S
27
G
8
Posts: 209
Reputation: 12,525


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests