Won't run recent layout

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Jun 19, 2012 5:02 pm

Nope, It does not.
B
8
S
3
G
2
Posts: 22
Reputation: 2,028

Post » Tue Jun 19, 2012 6:29 pm

Do Firefox and Chrome not start up at all, or do they start up and not show anything? If they start up, does waiting a few seconds and pressing Ctrl+F5 make the game appear?

If they don't start up at all, have you tried reinstalling them?

Also, what are your system specs? The preview server might be taking slightly too long to start up.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Tue Jun 19, 2012 7:09 pm

Its working again now. Not sure what I did, but its fine.
B
8
S
3
G
2
Posts: 22
Reputation: 2,028

Previous

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests