XAudio2 beta 3

New releases and general discussions.

Post » Tue Oct 14, 2008 11:01 am

Beta 3 just has two small fixes - master volume works and there was a bug calling Set Volume after muting a channel.

If this doesn't work - especially if you are on Vista - try installing the latest DirectX runtime and try again. That ought to fix it. If that works, I can start thinking about releasing the next build. If that still doesn't work, try running the application in the debugger and paste any errors that come up here.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Tue Oct 14, 2008 7:08 pm

Unmute doesn't appear to be working for me:

http://willhostforfood.com/files3/725943/unmute.cap
Click to mute, right-click to (not) unmute.

But the good news is the temp.exe no longer crashes on exit :)
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Tue Oct 14, 2008 8:20 pm

Fixed unmuting.

Can someone verify that if they previously heard no sound the DirectX update fixes it?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Wed Oct 15, 2008 9:15 am

sorry ashley, I know your bustin balls to get this working. I went to the link and downloaded the DXWebsetup file and when I run it the installer says it is up to date and yet I still cannot run the first sound file placed in resources, I can however hear the other ones, maybe a simple solution would be to include an already placed 0 kb empty music file in the binary.
B
2
S
2
G
4
Posts: 239
Reputation: 1,928


Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests