Xaudio2 - How to play the same music beetween 2 layouts ?

For questions about using Classic.

Post » Mon Jun 14, 2010 10:53 am

:?:
B
3
G
3
Posts: 34
Reputation: 943

Post » Mon Jun 14, 2010 12:08 pm

Make Xaudio2 global.
B
2
S
1
G
4
Posts: 71
Reputation: 1,342

Post » Mon Jun 14, 2010 1:26 pm

Thank you. :mrgreen:

EDIT : Ok, so I put on the second layout the xaudio2 object, and on the first layout I set "play music" on the start of the layout but I can't hear nothing :?
B
3
G
3
Posts: 34
Reputation: 943

Post » Mon Jun 14, 2010 2:03 pm

I think he means, just have ONE xaudio2 object in your entire game, but in the object properties to click global.
B
15
S
2
G
3
Posts: 50
Reputation: 1,863

Post » Mon Jun 14, 2010 2:56 pm

And now it works ... I don't understand what happened :?
B
3
G
3
Posts: 34
Reputation: 943


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests