Xbox 360 'Internet Explorer' App & HTML5

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Sep 20, 2012 3:22 am

There have been games released in the past that averaged 30fps. I don't see 27 being to bad, that's if it holds 27. Battlefield 3 and Forza horizon's both are limited to 30 fps if memory serves. This should not be a problem. I for one am very excited.

I do have one question, is the xbox Program opened to anyone or is it a closed beta?
B
48
S
15
G
5
Posts: 183
Reputation: 8,476

Post » Thu Sep 20, 2012 2:21 pm

[QUOTE=Davioware] I don't find a 27 fps average for something as simple as space blaster to be a good result. At all. On mobile: understandable, but on a 360? It's terrible, even if it's through a browser. It seems the performance should be better even if MS is too stubborn to support WebGL. Watch them come up with "DirectX: Live" soon, just to stay relevant.[/QUOTE]
Remember the XBox 360 hardware is from 2006. 6 year old hardware is pretty old by today's standards, and in fact modern mobile phones and tablets are probably actually comparable. So I think it is to be expected that XBox 360 performance is roughly what modern mobile performance is.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Thu Sep 20, 2012 3:07 pm

I wish they'd just bring out the next console generation instead of prolonging this one, it's so dated now. I remember when consoles were cutting-edge.
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,766
Reputation: 19,190

Post » Thu Sep 20, 2012 3:13 pm

[QUOTE=MelVin] There have been games released in the past that averaged 30fps. I don't see 27 being to bad, that's if it holds 27. Battlefield 3 and Forza horizon's both are limited to 30 fps if memory serves. This should not be a problem. I for one am very excited.

I do have one question, is the xbox Program opened to anyone or is it a closed beta?[/QUOTE]

It was open for a limited amount of slots. Though, it did open a second time and perhaps it still is? You'll have to register at Microsoft Connect to apply for any Xbox dashboard beta they host.Crazyhowie2012-09-20 15:14:23
B
17
S
2
G
3
Posts: 28
Reputation: 3,034

Post » Thu Sep 20, 2012 5:32 pm

What I cant understand is if microsoft isnt going to support webgl, why havent them integrated their own solution yet?
B
38
S
8
G
3
Posts: 438
Reputation: 6,869

Post » Thu Sep 20, 2012 5:42 pm

Wow, this all seems pretty impressive.
I had the same question as sheepy, but I'm starting to believe it's because they can't do anything which would compete well against it. Eventually, as it becomes a bigger necessity and a standard, I'm sure they will give in and support WebGL because it's what people WANT.
B
36
S
10
G
6
Posts: 948
Reputation: 11,101

Post » Thu Sep 20, 2012 11:34 pm

I'm still very pessimistic that MS will implement WebGL. I think if they did anything along those lines, they'd invent something like WebDX. This would probably cause some awkward compatibility issues (GLSL shaders won't work unless rewritten in HLSL...) but would be better than nothing, and more likely than WebGL.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Fri Sep 21, 2012 12:48 am

Sigh. Oh Microsoft, you so silly.
B
20
S
9
G
6
Posts: 607
Reputation: 6,112

Post » Thu Oct 25, 2012 11:39 pm

Quick question on this one... I've got my game loaded up. The first layout plays fine but the second it tries to proceed to the next layout the game freezes.

Has anyone else had this issue? It's happened with 2 different games now which both work fine on mobile devices and my laptop browser.

*edit*
Sorry to bump this topic, didn't notice the new one. This was the first one I saw when I did a search.

Also does minifying script effect the performance?FredQ2012-10-25 23:42:46
ImageImage
Mr. Green - Platform/puzzle game out now!
B
24
S
7
G
1
Posts: 222
Reputation: 3,325

Post » Fri Oct 26, 2012 12:23 am

I've been browsing the arcade on the xbox and come across a few that will freeze up after what appears would be the first layout. I'm wondering if there's an action it isn't handling properly. Possibly the 'wait x seconds' action or something??? No idea. It's just some work and some don't and I cannot work out why. It's frustrating as both of my game don't pass the first layout.
ImageImage
Mr. Green - Platform/puzzle game out now!
B
24
S
7
G
1
Posts: 222
Reputation: 3,325

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: dadanwsd and 9 guests