XML Xpath issue with Internet Explorer.

Get help using Construct 2

Post » Thu Oct 23, 2014 12:56 am

I'm wondering if maybe this is a C2 bug so I'll post it here for now.

For some reason when I use an XML XPath expression with the asterisk attribute, nothing shows up on Internet Explorer, this same expression works in Chrome and Firefox. (See the provided .capx)

Additionally, if I use an online XPath evaluation tool with the same expression, it shows the correct result in Internet Explorer. That's why I'm wondering if either I'm doing something wrong or it's a bug with C2.

This is tested with the latest stable and beta C2 version and IE11. What do you think?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
75
S
29
G
17
Posts: 256
Reputation: 15,250

Post » Thu Oct 23, 2014 5:58 am

NodeCount with your xpath seems to show the issue is not the asterisk, since it returns 1. Try adding a "/text()" to your xpath, it should select all the text under the node.
B
75
S
31
G
27
Posts: 1,000
Reputation: 20,735

Post » Thu Oct 23, 2014 6:10 am

That actually worked, thanks.
B
75
S
29
G
17
Posts: 256
Reputation: 15,250

Post » Wed Jun 10, 2015 4:46 pm

Would you be willing to share the file that worked? I am having a difficult time getting XML to load in IE and Windows Phone.
B
7
S
3
Posts: 30
Reputation: 687

Post » Wed Jun 10, 2015 10:49 pm

B
67
S
24
G
7
Posts: 1,518
Reputation: 11,072

Post » Thu Jun 11, 2015 4:35 am

Thank you korbaach. I downloaded each of the files and tested in all of installed browsers.

Chrome - Working
IE11 - Not Working - Contents of the xml file do not load
Edge - Not Working - Contents of the xml file do not load

I appreciate the direction.

Any recommendations? I am trying to build a game that uses an xml file for the questions/answers. Everything was working fine until I tried to build the game for Windows Phone.

It was then that I realized that IE, desktop and Windows Phone, have this known issue.

I was considering re-writing everything using a .txt but then I dont think I can use and ID field to query the file. I would hate to build a single Layout for each of the 200 questions that I am going to have in the game.
B
7
S
3
Posts: 30
Reputation: 687


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: dop2000 and 21 guests