Yet-another Multiplayer Demo

Show us your completed creations made in Construct 2

Post » Wed Dec 26, 2012 1:50 am

Thanks!
B
29
S
7
G
3
Posts: 361
Reputation: 6,187

Post » Wed Dec 26, 2012 3:02 am

Okay, I used your example and made a multiplayer mode..thingy in my game. When I test is, is it supposed to say "login failed!"?
B
29
S
7
G
3
Posts: 361
Reputation: 6,187

Post » Wed Dec 26, 2012 5:23 am

@InvaderX

You might test it after exporting.
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,119
Reputation: 104,045

Post » Wed Dec 26, 2012 2:41 pm

If I wanted each play to see their score using the same text box, how would I do that? Like each player sees their own score
B
29
S
7
G
3
Posts: 361
Reputation: 6,187

Post » Wed Dec 26, 2012 2:49 pm

@InvaderX

"each player sees their own score"

It means this action does not need to be sync, just show the score like in single player (normal way).
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,119
Reputation: 104,045

Post » Wed Dec 26, 2012 3:41 pm

Okay, I just tested it, on my computer it said "connecting to lobby..... login failed! InvaderX joined." and I couldn't chat. On my friend's computer it said "connecting to lobby..." and never changed. How do I fix this?

EDIT: I tried this twice more, and now it just gives me "Login Failed!"InvaderX2012-12-26 15:42:56
B
29
S
7
G
3
Posts: 361
Reputation: 6,187

Post » Wed Dec 26, 2012 3:56 pm

@InvaderX

You are right, the server was broken, I will check it.
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,119
Reputation: 104,045

Post » Wed Dec 26, 2012 4:09 pm

@InvaderX

I restart the server, now you could connect into lobby.

I need some time to find the hang result.rexrainbow2012-12-26 16:10:08
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,119
Reputation: 104,045

Post » Wed Dec 26, 2012 4:20 pm

@InvaderX

BTW, you might follow this thread-Multiplayer Plugins.
I still have some plugins working in progress, sorry I can not help you more.rexrainbow2012-12-26 16:21:28
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,119
Reputation: 104,045

Post » Wed Dec 26, 2012 4:21 pm

I keep getting this:
http://dl.dropbox.com/u/61808535/Sages%20Dungeon%20MultiPlayer/Untitled.png

And it's like only one player can be in the lobby (I set the max to 4). If you want to test it, go here: http://dl.dropbox.com/u/61808535/Sage's%20Dungeon%20MultiPlayer/index.html and when the title screen comes up click 'normal'. And for my froind it still keeps trying to connect.InvaderX2012-12-26 16:23:23
B
29
S
7
G
3
Posts: 361
Reputation: 6,187

PreviousNext

Return to Completed Creations

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest