ZOOM

For questions about using Classic.

Post » Sat Oct 25, 2008 10:47 am

I've noticed this happen several times: When I change the window resolution and apply a zoom it will often leave a straight diagonal of lines that are damaged or something.



Here I've changed the resolution size 2x, and applied a 2x zoom. You'll see that inside that red box is a line of pixels which have become insane.
Is this a bug or because of the way I'm doing this?
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,766
Reputation: 19,190

Post » Sat Oct 25, 2008 5:30 pm

It looks like a graphics card glitch. Maybe try updating your graphics card drivers?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Sun Oct 26, 2008 12:46 am

I've installed the latest geforce driver and it still doesn't change it. :(
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,766
Reputation: 19,190

Post » Mon Oct 27, 2008 5:22 am

here is another example
you can see that along a diagonal line, it is all displaced a bit.

B
134
S
65
G
16
Posts: 1,766
Reputation: 19,190

Post » Mon Oct 27, 2008 1:00 pm

What video hardware are you using? I have a few PCs I can test things out on with a range of video cards etc... need to see if it's a card specific thing, drivers, direct X, or something else...

~Sol
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
45
S
17
G
37
Posts: 2,853
Reputation: 25,966

Post » Mon Oct 27, 2008 1:16 pm

I have the same problem but only when Point Sampling.
B
4
S
2
G
4
Posts: 719
Reputation: 2,938

Post » Mon Oct 27, 2008 1:41 pm

Can someone send me a .cap that clearly demonstrates this? With just one object if possible...
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Mon Oct 27, 2008 1:46 pm

B
4
S
2
G
4
Posts: 719
Reputation: 2,938

Post » Mon Oct 27, 2008 1:51 pm

that black and white grid is painful to stare at :oops:
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,766
Reputation: 19,190

Post » Mon Oct 27, 2008 2:03 pm

I get it on the lappy... GeForce 8400M G...

It seems to go away at certain sizes, like 128x128, but it's there on most other sizes, even with increments of 32.

~Sol
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
45
S
17
G
37
Posts: 2,853
Reputation: 25,966

Next

Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests