HTML5 preview don't work.

Get help using Construct 2

Post » Tue Dec 29, 2015 5:36 pm

/!\ I'm french, please excuse my english.

When i try to launche the preview, it result in an infinite loading :
http://postimg.org/image/3ybyywa21/
I Have tried to test with google chrome, same problem. :cry:
I hope you can help me.
B
4
Posts: 8
Reputation: 216

Post » Tue Dec 29, 2015 5:41 pm

*moved because you posted in the closed bug section.

The image you have posted offers nothing in working out what your problem is.

What does the browser error console tell you?

Can you post a link to your exported project or the actual .capx?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
77
Posts: 5,191
Reputation: 54,287

Post » Tue Dec 29, 2015 5:58 pm

Ok after wating 10 mins , the preview works, but have i to wait so long time for the preview?
Is it a bug or it is normal?
B
4
Posts: 8
Reputation: 216

Post » Tue Dec 29, 2015 6:02 pm

ImageImageImage
B
71
S
21
G
202
Posts: 3,581
Reputation: 114,506

Post » Tue Dec 29, 2015 6:03 pm

UnicornGames wrote:Ok after wating 10 mins , the preview works, but have i to wait so long time for the preview?
Is it a bug or it is normal?


There has never been a bug in C2 when previewing - it is always down to other factors.
Maybe try https://www.scirra.com/tutorials/247/how-to-preview-on-a-local-network.


What browsers have you tested with?

What does the browser console tell you when trying to preview?

What is your OS?

We need as much info as possible or all we can do is keep guessing.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
129
S
29
G
77
Posts: 5,191
Reputation: 54,287

Post » Tue Dec 29, 2015 6:19 pm

I have tested the tutorial. Now I preview my project everywhere in my house but it still take 7-10 mins.
I try it in FireFox, I'm on Windows 7, my processor is an Intel pentium G3450 and i have a Nvidia GTX 750 graphic card.
EDIT: 1 year ago, when i have tested the free version on my old computer(Vista), it took 5 second.

Solved:I'm stupid : construct 2 was just limited on a 5kb/s download/upload rate. I have just removed this restriction and now it takes 5 seconds. Excuse me for the useless post and please remove him.
B
4
Posts: 8
Reputation: 216


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: ephrisian, ismael123, Jhorbam and 8 guests