Layer Limit?

Get help using Construct 2

Post » Fri Feb 14, 2014 2:15 am

Is there a limit to how many layers we can have in a layout?

I currently have four layers and am unable to add any more as the little plus icon to add more is greyed out..
B
7
S
2
Posts: 110
Reputation: 927

Post » Fri Feb 14, 2014 2:21 am

That's odd. I am or was using 12 layers.

Edit:
I just clicked the button like 60 times. I don't think there is a limit.Tekniko2014-02-14 02:22:40
B
56
S
15
G
13
Posts: 826
Reputation: 17,675

Post » Fri Feb 14, 2014 2:38 am

I have not purchased my licence yet, maybe that maked a difference? Also running the Beta R161 release.
B
7
S
2
Posts: 110
Reputation: 927

Post » Fri Feb 14, 2014 3:50 am

The free version limits you to 4 layers. You can compare the versions here

https://www.scirra.com/store/construct-2ArcadEd2014-02-14 03:50:37
B
101
S
32
G
11
Posts: 1,546
Reputation: 21,727

Post » Fri Feb 14, 2014 4:31 am

Thanks
B
7
S
2
Posts: 110
Reputation: 927


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: AnD4D and 42 guests